ΤΑΒΕΡΝΕΣ - Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΟΙΝΟΜΕΖΕΔΟ

Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΟΙΝΟΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΛΑΡΙΣΑ

Διεύθυνση - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 48 Τ.Κ. - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τ.Κ.: 41221
Περιοχή - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Περιοχή: Λάρισα Κατηγορία - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Τηλέφωνο - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τηλέφωνο: 2410533304 Fax - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Fax: -
Κινητό - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Κινητό: - E-mail - ΤΑΒΕΡΝΕΣ E-mail:
Υπεύθυνος - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Υπεύθυνος: ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Ιστοσελίδα:
Κουτούκι Μπακαλόγατος: Ότι τραβάει η όρεξή σου! Έκανε την εμφάνισή του τον Μάρτιο του 2007 και άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το φαγητό στον Λόφο του Φρουρίου. Το Κουτούκι ο Μπακαλόγατος σχεδιάστηκε για να προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις και γαστρονομικές εκπλήξης στο κοινό της πόλης και το αποτέλεσμα έχει δικαιώσει απόλυτα τον αρχικό σχεδιασμό. Σε έναν χώρο που παραπέμπει σε κήπο, σε εξοχή σε παλιά γειτονιά, με το ξύλο να κυριαρχεί στη διακόσμηση και τη ρετρό διάθεση να έχει τον πρώτο λόγο...
Επισκέπτες: 25229

Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΟΙΝΟΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΛΑΡΙΣΑ

Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΟΙΝΟΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΛΑΡΙΣΑ

Κουτούκι Μπακαλόγατος: Ότι τραβάει η όρεξή σου! Έκανε την εμφάνισή του τον Μάρτιο του 2007 και άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το φαγητό στον Λόφο του Φρουρίου. Το Κουτούκι ο Μπακαλόγατος σχεδιάστηκε για να προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις και γαστρονομικές εκπλήξης στο κοινό της πόλης και το αποτέλεσμα έχει δικαιώσει απόλυτα τον αρχικό σχεδιασμό.

Σε έναν χώρο που παραπέμπει σε κήπο, σε εξοχή σε παλιά γειτονιά, με το ξύλο να κυριαρχεί στη διακόσμηση και τη ρετρό διάθεση να έχει τον πρώτο λόγο, το Κουτούκι δικαιώνει το όνομά του, αφού όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα σλόγκαν μιας άλλης εποχής που στολίζουν τους τοίχους του, δημιουργούν μια νοσταλγική, αγαπησιάρικη και γλυκιά διάθεση. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, οι πόρτες ανοίγουν και μια μεγάλη αυλή σε περιμένει για να απολαύσεις καλές γεύσεις, καλό κρασί και φυσικά καλή παρέα, ενώ το πάντα ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό του χώρου κάνει την διαμονή σου πολύ ευχάριστη.

Οι γεύσεις που σερβίρονται είναι τόσο τα μυθικά μαγειρευτά, όσο και τα παραδοσιακά πιάτα της ώρας που "ανεβάζουν στροφές" και "ξυπνάνε γλυκά τον ουρανίσκο σας". Δεν μπορεί να έχει επισκεφτεί το Κουτούκι ο Μπακαλόγατος και να μην έχεις δοκιμάσει σίς κεμπάμπ-το σουβλάκι του Ηλία ή αηδονόγλωσσες , γιατί απλά στερείς από τον εαυτό σου μοναδικές, νόστιμες και ξεχωριστές γεύσεις. Από νωρίς το μεσημέρι, μέχρι αργά το βράδυ καθημερινά σας περιμένουν πολλές επιλογές και εναλλαγές γεύσεων, για το επαγγελματικό σας γεύμα, για το φαγητό της παρέας, για την καθημερινή σας στάση. Οι λουκουμάδες με μερέντα και μέλι, που σερβίρονται στο τέλος του γεύματός σας, είναι το σήμα κατατεθέν του χώρου και πολλές φορές είναι η αφορμή για να τον επισκεφθείς. Οι πιστοί θαμώνες που το γνωρίζουν πάντα "αφήνουν λίγο χώρο στο στομάχι τους", για μια απόλαυση που ολοκληρώνει με τρόπο μοναδικό το φαγητό τους.

Μια αίσθηση παλιάς γειτονιάς, με γεύσεις και αρώματα που θυμίζουν το σπιτικό μας, αλλά και διαδρομές σε νέα γευστικά μονοπάτια...αυτή είναι η απόλυτη πρόταση στην καρδιά της πόλης, ανεβαίνοντας στον Λόφο του Φρουρίου... Κουτούκι ο Μπακαλόγατος!